Covid-19 · 11. juni 2020
Niemand zal de Covid-19 periode vergeten en ik al helemaal niet; voor mij was het financieel gezien de doodsteek. In Marrakech stond onze hele vloot van 5 wagens stil. Toeristen waren er niet meer en er mocht niet meer gereden worden. Vanwege mijn gezondheid leek het mijn familie en mijn partners in het bedrijf beter om naar Nederland te verkassen. Dat deed ik en mijn partners bleven in Marrakech op ons succesvolle bedrijf passen. Een nieuwe periode brak aan waarin er van alles gebeurde.
Peterbringsyoueverywhere.com · 30. april 2020
In dit gedeelte vertel ik in het kort wat mij in een korte tijd overkwam en heb ik een grote wens! Onze droom: Het uitbreiden van ons prachtige bedrijf met aankoop van 3 nieuwe auto's, 3 Mercedessen. Peterbringsyoueverywhere.com moet groeien ondanks alle tegenslagen.
Waar eindigt dit · 30. oktober 2019
Enkele tijd geleden werd ik opgeschrikt door een artikel van journalist Van Wijngaarden van het Dagblad van het Noorden met zoveel onjuistheden dat je je afvraagt waar het in de journalistiek naartoe gaat. Zoveel mogelijk sensatie voor een betere verkoop van de noodlijdende dagbladen?
NZa, smerig instituut · 11. september 2019
Nadat Arthur zijn dossier op 10 januari 2014 heeft afgegeven bij zijn werkgever, gaat hij op therapeutische basis een paar uur per dag werken. Maar de man die zich er niet uit zou laten duwen „door het boze oog” en die de „oefening in overleven” in 2010 strijdlustig aanging, kan het niet meer aan. Op woensdagavond 22 januari maakt Arthur een einde aan zijn leven. Als hij een week later wordt gecremeerd, staan vijftig collega’s bij zijn kist. Het managementteam is afwezig.
Tijd · 14. augustus 2019
Tijd is een interessant fenomeen. Wat betekent het eigenlijk en wat doet het met je. Veel in mijn geval! Hoezo? Lees maar verder...
Wat biedt Marokko · 27. juli 2019
Marokko heeft meer te bieden dan menigeen denkt. Automatisch denkt bijna iedereen aan een ontwikkelingsland met arme mensen, wegen die slecht begaanbaar zijn en vervallen huizen. Enerzijds klopt dat, maar de mooiste hotels van de wereld op dit moment staan ook in Marokko. Het is een land met heel veel tegenstellingen.
Dubai · 18. juni 2019
Weer terug in het "mooie" Dubai. Een hele reis en om er in te komen ook een heel gedoe, maar ik zit er veilig en wel. Nou ja, veilig? De spanning tussen Iran en de VS is duidelijk te merken. Veel mensen vertrekken. Ook al vanwege de dalende economie en de (te) hoge prijzen.
Genieten van de stilte · 13. juni 2019
Stilte! Iets waar in deze opgejaagde wereld veel mensen niet meer tegen kunnen, maar dat zo heerlijk kan zijn. En ook zo goed om 'es helemaal tot jezelf te komen. Alleen maar geluiden van vogels of kabbelend water. Ik doe het elke dag....
Indiërs over de grens · 08. juni 2019
Buitenlanders in Marocco of Dubai zijn heel anders dan in hun eigen land is mijn ervaring. Een merkwaardig verschil. Of dat nou komt door het klimaat of door iets anders. Dit sterke verschil merk je merkwaardig genoeg soms heel erg in ontwikkelingslanden.
Het bijzondere van Marokko · 19. mei 2019
Marokko is een heel speciaal land. Speciaal vanwege z'n prachtige landschappen en kleuren, ook in een stad als bijvoorbeeld Marrakech. Je hebt er alles, bergen, bossen, woestijn, zee en... een heel prettig klimaat. Het blijft me boeien....

Meer weergeven